Edart Stockholm AB

Stockholms län

Information

Edart Stockholm AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där Edart Stockholm AB finns. I Lidingö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Edart Stockholm AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Edart Stockholm AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Edart Stockholm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-3296272.

Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Edart Stockholm AB Privat, ej börsnoterat.

Edart Stockholm AB har idag 556686-1265 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Edart Stockholm AB

Bolaget skall bedriva uthyrning av personal, samt därmed förenlig verksamhet.

I Edart Stockholm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kihlgren, Bert Sune Ingemar som är född 1952 och har titeln Likvidator, Axberg, Bo Gustaf som är född 1944 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .