ComVac AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva rådgivning samt produktion av tjänster och produkter inom fastighets- och byggbranschen. Bolaget skall även äga, förvalta och bedriva handel med fast och lös egendom. Bolaget skall även bedriva annan med ovanstående förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ComVac AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lidingö så är ComVac AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 2005-10-13 så skapades ComVac AB och verksamheten är har F-skattsedel ComVac AB har haft det sedan 2005-11-10.

ComVac AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-11-10

556687-7683 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lidingö.

Just nu är ComVac AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med ComVac AB så går det att nå dem via telefon på 073-0363990 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom ComVac AB är Holmgren, Anders Bertil Björnsson som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Nina Rose som är född 1957 och har titeln Suppleant, Olsson, Ove Karl Henrik som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .