J Lundgrens Försäkringsförmedling AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns J Lundgrens Försäkringsförmedling AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lidingö här finns det många olika Aktiebolag. J Lundgrens Försäkringsförmedling AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Lidingö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

J Lundgrens Försäkringsförmedling AB är momsregistrerat sedan2008-01-24 och har organisationsnummer 556690-5898.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-6130401 alternativt besöka eller skicka post till J Lundgrens Försäkringsförmedling AB på följande adress Hamnv. 3, 181 66, Lidingö.

J Lundgrens Försäkringsförmedling AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-05-17.

I J Lundgrens Försäkringsförmedling AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lundgren, Hans Peter som är född 1963 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förmedling av svensk- och internationell personförsäkring samt förmedling av värdepappersfonder, krediter och andra finansiella tjänster. Bolaget skall också arbete med konsultverksamhet inom försäkring, pensioner och finansiella frågor samt idka därmed förenlig verksamhet.