Långängens Gård AB

Stockholms län

Information

Långängens Gård AB är ett av många bolag som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Långängens Gård AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Långängens Gård AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-01-19.

Långängens Gård AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-11-30. Men sedan 2006-01-19 så har Långängens Gård AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Långängens Gård, 181 41, Lidingö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Långängens Gård AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7663460.

Lidingö arbetar för att bolag som Långängens Gård AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Långängens Gård AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva café- och lunchservering och festvåning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Långängens Gård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Brobacke, Ann Margareta -Brobacke, Kjell Oskar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Långängens Gård AB och det är följande personer, Brobacke, Kjell Oskar som är född 1971 och har titeln VD, Brobacke, Kjell Oskar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Brobacke, Ann Margareta som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Trygg, Eva Agneta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Erik Peter som är född 1973 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Långängens Gård AB är 556692-0129.