lava int. Holding AB

Stockholms län

Information

lava int. Holding AB är ett av många företag som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som lava int. Holding AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

lava int. Holding AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-01-24.

lava int. Holding AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-12-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Constantiav. 5, 181 31, Lidingö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på lava int. Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Lidingö arbetar för att företag som lava int. Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för lava int. Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva rådgivning inom marknadsföring och management samt äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för lava int. Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till lava int. Holding AB och det är följande personer, Nord, Jan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Marie Elisabet som är född 1956 och har titeln Suppleant, Weis, Patricie som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för lava int. Holding AB är 556693-0300.