Accentor AB

Stockholms län

Information

Accentor AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där Accentor AB finns. I Lidingö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Accentor AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Accentor AB har haft sedan 2006-08-31. Accentor AB har funnits sedan och 2006-08-31 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Accentor AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lindtunet 5, 181 48, Lidingö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Lidingö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Accentor AB Privat, ej börsnoterat.

Accentor AB har idag 556694-6967 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Accentor AB

Bolaget skall bedriva forskning, utveckling, demonstration, projektledning, styrning, uppföljning och utvärdering av projekt inom transport, energi och miljö, handel med teknisk utrustning, konsultation inom energi och miljö, handel med och förvaltning av värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

I Accentor AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Boding, Bror Henrik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Boding Swartz, Helene Elisabet som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lundgren, Anders Gabriel som är född 1973 och har titeln Revisor, NR Revision Stockholm 4 AB som är född och har titeln Revisor, .