Rasmuson Matbyrå AB

Stockholms län

Information

Bolagets verksamhet är produkt- och designutveckling av föremål inom framför allt måltidsbranschen såsom tex (hushållsprodukter, matlagningsredskap och böcker), marknadsföring, PR och övrig kommunikation inom måltidsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rasmuson Matbyrå AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lidingö så är Rasmuson Matbyrå AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 2005-12-21 så skapades Rasmuson Matbyrå AB och bolaget är har F-skattsedel Rasmuson Matbyrå AB har haft det sedan 2006-01-13.

Rasmuson Matbyrå AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-13

556694-7742 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lidingö.

Just nu är Rasmuson Matbyrå AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Rasmuson Matbyrå AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rasmuson Matbyrå AB är Rasmuson, Nils-Herman som är född 1967 och har titeln VD, Rasmuson, Nils-Herman som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Enberg, Anna Kristina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Benne, Claes Tobias som är född 1966 och har titeln Revisor, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .