Smeraldo Consulting AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Smeraldo Consulting AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lidingö här finns det många olika Aktiebolag. Smeraldo Consulting AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Lidingö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Smeraldo Consulting AB är momsregistrerat sedan2006-04-06 och har organisationsnummer 556696-7609.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-8183252 alternativt besöka eller skicka post till Smeraldo Consulting AB på följande adress Eddav. 7, 181 61, Lidingö.

Smeraldo Consulting AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-04-06.

I Smeraldo Consulting AB så sitter följande personer i styrelsen: , Ekmark, John Peter som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska direkt eller indirekt genom dotter- och intressebolag bedriva konsultverksamhet inom företags- och affärsutveckling, försäljning, marknadsföring, utveckling av lojalitets- och kundklubbar, management, rekrytering, systemutveckling, multimedia, webbdesign, projektledning, utbildning, föreläsningar och sångframträdanden , bedriva handel och förvaltning av värdepapper samt förvaltning och uthyrning av fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.