Lidingö Frakttjänst AB

Stockholms län

Information

Lidingö Frakttjänst AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där Lidingö Frakttjänst AB finns. I Lidingö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lidingö Frakttjänst AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lidingö Frakttjänst AB har haft sedan 2006-08-01. Lidingö Frakttjänst AB har funnits sedan och 2006-08-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lidingö Frakttjänst AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bodalsv. 22, 181 36, Lidingö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7645998.

Lidingö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lidingö Frakttjänst AB Privat, ej börsnoterat.

Lidingö Frakttjänst AB har idag 556697-8564 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lidingö Frakttjänst AB

Bolaget ska bedriva verksamhet inom följande områden, Anläggningsentreprenadverksamhet transporter, renoveringar av fastigheter, kontor och lägenhetet, uthyrning av maskiner och personal och därmed förenlig verksamhet.

I Lidingö Frakttjänst AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nielsen, Fredrik Kim Windfeld som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Serneholt, Linda Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Folke, Gustaf Martin Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, Melcob Revision & Rådgivning AB som är född och har titeln Revisor, .