Roger Svensson Holding AB

Stockholms län

Information

556700-3974 är organisationsnummer för företaget Roger Svensson Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Roger Svensson Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lidingö som är den kommunen som Roger Svensson Holding AB finns i.

Roger Svensson Holding AB har varit registrerat sedan 2006-03-22 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Roger Svensson Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

Roger Svensson Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lidingö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Roger Svensson Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Roger Svensson Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7315710 eller genom brev på följande adress:
Vasav. 38, 181 41, Lidingö

Bolaget ska bedriva ekonomiska konsultationer, handel med värdepapper och båtuthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Roger Svensson Holding AB och det är Svensson, Roger Ronny Jochen som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ergérus Svensson, Linda Elisabeth som är född 1974 och har titeln Suppleant, Nilsson, Tommy Per Erik som är född 1974 och har titeln Revisor, Hummelkläppen i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,