Kontorsgiganten AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av kontorsmaterial och datautrustning med tillhörande tjänster, handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kontorsgiganten AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lidingö så är Kontorsgiganten AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 2006-09-01 så skapades Kontorsgiganten AB och företaget är har F-skattsedel Kontorsgiganten AB har haft det sedan 2006-10-26.

Kontorsgiganten AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-26

556710-1489 är organisationsnummret för företaget som finns i Lidingö.

Just nu är Kontorsgiganten AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Kontorsgiganten AB så går det att nå dem via telefon på 08-301700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kontorsgiganten AB är Engman, Mattias Richard som är född 1975 och har titeln VD, Engman, Mattias Richard som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Johan Claes Wilhelm som är född 1976 och har titeln Suppleant, Nordquist, Jon Ted som är född 1977 och har titeln Revisor, Parameter Revision AB som är född och har titeln Revisor, .