Höstsol Ekonomi & Pension AB

Stockholms län

Information

Höstsol Ekonomi & Pension AB är ett av många verksamheter som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Höstsol Ekonomi & Pension AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Höstsol Ekonomi & Pension AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-01-18.

Höstsol Ekonomi & Pension AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-12-21. Men sedan 2009-01-29 så har Höstsol Ekonomi & Pension AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Herserudsv. 29, 181 34, Lidingö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Höstsol Ekonomi & Pension AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7652520.

Lidingö arbetar för att verksamheter som Höstsol Ekonomi & Pension AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Höstsol Ekonomi & Pension AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva information och rådgivning inom livförsäkring samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Höstsol Ekonomi & Pension AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Höstsol Ekonomi & Pension AB och det är följande personer, Granström, Tomas Ivan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Granström, Christine Margareta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Stokken, Lars Göran som är född 1951 och har titeln Revisor, Göran Stokken Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Höstsol Ekonomi & Pension AB är 556718-3529.