AAS Läkartjänst AB

Stockholms län

Information

Bolagets verksamhet är medicinsk dokumentation, service och sjukvård och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AAS Läkartjänst AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lidingö så är AAS Läkartjänst AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 2006-12-27 så skapades AAS Läkartjänst AB och verksamheten är har F-skattsedel AAS Läkartjänst AB har haft det sedan 2007-04-06.

AAS Läkartjänst AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-04-06

556718-6597 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lidingö.

Just nu är AAS Läkartjänst AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med AAS Läkartjänst AB så går det att nå dem via telefon på 08-7652166 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom AAS Läkartjänst AB är Schmalholz, Hans Anders som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Schmalholz, Ingrid Wivianne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Målqvist, Mats Göran som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Baker Tilly Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .