Business Effective IT Solutions Sweden AB

Stockholms län

Information

Business Effective IT Solutions Sweden AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där Business Effective IT Solutions Sweden AB finns. I Lidingö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Business Effective IT Solutions Sweden AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Business Effective IT Solutions Sweden AB har funnits sedan och 2009-12-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Business Effective IT Solutions Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-52253200.

Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Business Effective IT Solutions Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Business Effective IT Solutions Sweden AB har idag 556722-9512 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Business Effective IT Solutions Sweden AB

Bolaget skall bedriva verksamhet inom IT-branschen samt konsulting och management i anslutning därtill och därmed förenlig verksamhet.

I Business Effective IT Solutions Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åberg, Nils Olof som är född 1977 och har titeln Likvidator, Dellström, Folke Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .