Cirotech AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidingö och Cirotech AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Cirotech AB är ett av dem. Statusen för Cirotech AB är att Bolaget är aktivt.

Cirotech AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-27. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där företaget finns i jobbar för att företag som Cirotech AB ska trivas.

Cirotech AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03. I Lidingö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva återförsäljning av produkter inom grön energi, dvs miljömässigt bra energi, konsultverksamhet inom områderna mekanik, miljö och värme, bedriva handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cirotech AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03.

Idag är Cirotech AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Cirotech AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6410699.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Strand, Ulf Anders.

De som är på något sätt har med Cirotech AB är Bergqvist, Leif Johan som är född 1964 och har titeln VD, Bergqvist, Leif Johan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Ulf Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergqvist, Ann Elisabeth som är född 1968 och har titeln Suppleant, Fast, Annie Kristina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Kockum, Louise Agnes Margaretha som är född 1964 och har titeln RevisorKockum & Kockum Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Cirotech AB har 556727-1688 som sitt organisationsnummer.