Pinion Group AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidingö och Pinion Group AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Pinion Group AB är ett av dem. Statusen för Pinion Group AB är att Bolaget är aktivt.

Pinion Group AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-11-26. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där företaget finns i jobbar för att företag som Pinion Group AB ska trivas.

Pinion Group AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-14. I Lidingö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom marknadsundersökningar och varumärkesutveckling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pinion Group AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-04-17.

Idag är Pinion Group AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Pinion Group AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7555973.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Pinion Group AB är Short, Catharina Eva Gunilla som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Pär Lennart som är född 1965 och har titeln Suppleant, Korpelainen, Kari Tapani som är född 1960 och har titeln Revisor, KTK Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Pinion Group AB har 556744-2206 som sitt organisationsnummer.