COMRIC AGENTURER SCHULTZ

Stockholms län

Information

COMRIC AGENTURER SCHULTZ är ett av många verksamheter som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som COMRIC AGENTURER SCHULTZ finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

COMRIC AGENTURER SCHULTZ är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

COMRIC AGENTURER SCHULTZ som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1985-08-29. Men sedan 1999-01-01 så har COMRIC AGENTURER SCHULTZ varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på COMRIC AGENTURER SCHULTZ så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Lidingö arbetar för att verksamheter som COMRIC AGENTURER SCHULTZ ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för COMRIC AGENTURER SCHULTZ. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Import av och handel med städmaskiner och städ- material, uthyrning av maskiner och entreprenad- städning samt service, reparationsarbeten och konsultverksamhet inom städbranschen

Firmatecknare för COMRIC AGENTURER SCHULTZ är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till COMRIC AGENTURER SCHULTZ och det är följande personer, Schultz, Stig Peter Wilhelm som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för COMRIC AGENTURER SCHULTZ är 590203-XXXX.